0659102040 (09:00 - 16:00)

1101 - Samoodbrambena LED lampa

Uređaj za samoodbranu namenjen pre svega za Vašu zaštitu i zaštitu Vaše imovine od agresivnih ljudi i životinja.

Štiti vas u slučaju krađe, fizičkog napada, razbojništva i slično.

Predstavljamo vam najnovije uređaje za samoodbranu koji su rađeni po tehnologiji nemačke vojne policije. Skoro svi elektrošok aparati imaju ugrađenu LED lampu, izuzetno su jaki, jačine oko 300 kilo volti, rađeni po nemačkoj licenci, jednom rečju ne mogu da ubiju čoveka ali će izazvati bolove i grčenje mišića što je sasvim dovoljno da onesposobi napadača bilo da je reč o agresivnom čoveku ili životinji.

Novi model lampe sa elektrošokerom koja ima izmenjivu bateriju. Jako Led svetlo novije generacije.

RSD1890

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

  • DIMENZIJE LAMPE: 165mm X 36mm X 28mm.
  • TEŽINA: 180g
  • IZLAZNI NAPON: 240KV
  • STRUJA PUNJENJA: 2,5A
  • NAPON PUNJENJA: 4,8VU pakovanju se nalazi lampa sa elektrošokerom unutar koje se nalazi punjiva baterija, kabl za punjenje, futrola za nošenje lampe koja se vezuje na kaiš pantalona i uputstvo za upotrebu.Za punjenje lampe nije potreban nikakav punjač već se lampa diretno vezuje za 220V.
  • Bateriju prilikom punjenja ne morate vaditi iz lampe.

Metoda primene:

  1. Kao psihološko oružje: prilikom ispuštanja munja između elektroda i pucketanje
  2. Direktan kontakt (elektroda), uključujući i odeću.
    Glavne pogođene oblasti: vrata, dekoltea mišići, leđa, ingvinalna regija. Nije neophodno da se cilja u glavi i srcu. Soker je u stanju da utiče na neprijatelja preko debelog sloja odeće, samo vam treba veliki napor da se izvrši pritisak. I ne bojte se da ga koristite ako ste u direktnom kontaktu sa protivnikom.
    Dezorijentacija napadača kada je izložen sokeru traje od nekoliko sekundi do 15 minuta. Napadac ima gubitak koordinacije i paralize mišića. Napadač dobija psihološko iznenadjenje i bol šok zbog grča mišića i neko vreme nije u stanju da izvrši radnje, postaje nesposoban i nije agresivan.
  3. Kod napada velikih rasa pasa- trajanje pražnjenja neće prelaziti dve sekunde. Psi se po prirodi plaše prirodnog gasa, ozona, koji se emituje tokom upotrebe sokera.

*Članom 26. Zakona o oružju i municiji punoletna lica mogu nositi gasne sprejeve i uredjaje za izazivanje elektrošokova. Istim članom propisano je da maloletna lica starija od 16 godina mogu nositi gasni sprej.