🔥 100% sigurna kupovina

Električni tiganj za palačinke

  • Aparat za palačinke MAX BOSCH
  • Snaga 600W
  • Ergonomska ručka
  • Nelepljiva ploča
  • Prekidač sa svetlosnim indikatorom
  • Prečnik 20cm
  • Jednostavan za upotrebu, za sve kojima je klasičan tiganj i okretanje palačinki komplikovano

🔥 Još SAMO 2 na stanju.

2200 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Električni tiganj za palačinke je savršen dodatak vašoj kuhinji koji će vam omogućiti da brzo i jednostavno pripremate ukusne palačinke. Ovaj tiganj je dizajniran sa posebnom pažnjom kako bi vam pružio najbolje rezultate i uštedio vreme.

Sa električnim tiganjem za palačinke, više nećete morati da se mučite sa okretanjem palačinki ili brinete o tome da li će biti ravnomerno pečene. Zahvaljujući ravnom i nelepljivom površinom, palačinke će biti savršeno pečene sa obe strane, bez ikakvog napora.

Ovaj tiganj ima i podešavanje temperature, tako da možete prilagoditi toplotu prema vašim željama i preferencijama. Bez obzira da li volite tanke i hrskave palačinke ili mekane i sočne, ovaj tiganj će vam omogućiti da ih pripremite baš onakve kakve želite.

Jedna od najvećih prednosti ovog električnog tiganja je njegova praktičnost. Zahvaljujući električnom napajanju, možete ga koristiti bilo gde u vašoj kuhinji, bez potrebe za šporetom ili drugim izvorom toplote. Takođe, tiganj je lagan i kompaktan, što ga čini idealnim za putovanja ili kampovanje.

Uz električni tiganj za palačinke, možete uživati u brzim, ukusnim i savršeno pečenim palačinkama svaki put. Bilo da pripremate doručak za porodicu ili želite da impresionirate goste, ovaj tiganj će vam pomoći da postignete savršene rezultate. Uživajte u jednostavnosti i praktičnosti pripreme palačinki uz ovaj izvanredan proizvod.