WordPress

Rađeno s ljubavlju

Kada napravite narudžbu na našoj stranici, ona se šalje direktno našem timu kako biste što prije dobili svoje proizvode. Ali prije nego što oni dođu do vas, ljekovite biljke potrebno je uzgajati, ubrati i pažljivo obraditi kako bi kvaliteta proizvoda bila besprijekorna. Ovaj proces sprovodi kompanija sačinjena od bivših profesionalnih sportista, nutricionista i magistara farmacije koji su odlučili da neke stvari urade malo drugačije.

Za neprikosnoven kvalitet biljaka najvažniji su klimatski uslovi poput čistoće zraka, sunčanih zraka kao i ni malo manje važan kvalitet zemljišta gdje se uzgajaju. Nakon niza dugih istraživanja, lokalne uzgajivače zamijenili smo makedonskim zbog najpogodnijih uslova za uzgoj biljaka u Evropi, a kvalitativna ispitivanja prepustili smo evropskim institucijama. Svaki proizvod iz našeg asortimana priprema se u našoj matičnoj kompaniji u njemačkoj, nakon čega se kvalitativno ispituje, certificira, i odobrava za izvoz i proizvodnju.

Naš glavni motiv je ljubav prema sveopštem zdravlju i blagostanju koje priroda može da ponudi.S toga naporno radimo kako bi smo iz dana u dan sve više zbližili vas i dostupna prirodna rješenja i tako podigli svijest o svim blagodatima prirode.