🔥 100% sigurna kupovina

Sonar SN-220A - Mašinica za šišanje ljubimaca

  • Izuzetno kvalitetna masinica za sisanje svih rasa pasa masinica poseduje sve potrebne nastavke uz pomoc koji ce te sami bez ikakvih problema srediti vaseg ljubimca potpuno sami bez odlaska kod frizera i ustedeti svoj novac
  • 12w napajanje/ 220V
  • 4 češlja (nastavka) 3, 6, 9, 12 mm
  • četkica za čišćenje
  • ulje za podmazivanje
  • četka za pse
  • češalj
  • makaze

🔥 Još SAMO 3 na stanju.

3000 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

Nema na zalihama

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Sonar SN-220A – Mašinica za šišanje ljubimaca je vrhunski alat koji će vam omogućiti da brzo i lako obavite šišanje vašeg ljubimca kod kuće. Ova mašinica je dizajnirana sa posebnom pažnjom prema potrebama ljubimaca i njihovim vlasnicima.

Sa snažnim motorom i oštrim noževima od nerđajućeg čelika, Sonar SN-220A pruža precizno i sigurno šišanje. Bez obzira na dužinu i gustinu dlake, ova mašinica će se lako nositi sa svim izazovima. Takođe, poseduje tihi rad, što će umanjiti stres kod vašeg ljubimca tokom šišanja.

Jedna od ključnih karakteristika Sonar SN-220A je njegova bežična funkcionalnost. Zahvaljujući bateriji koja se brzo puni, možete slobodno kretati i šišati vašeg ljubimca bez ograničenja. Ova mašinica takođe ima i opciju rada na struju, što je idealno za duže šišanje ili za slučaj da vam se baterija isprazni.

Pored toga, Sonar SN-220A dolazi sa različitim nastavcima za šišanje, što vam omogućava da prilagodite dužinu šišanja prema želji. Bez obzira da li želite kratku frizuru ili samo da skratite dlaku, ova mašinica će vam omogućiti da postignete željeni rezultat.

Kupovinom Sonar SN-220A – Mašinice za šišanje ljubimaca, dobijate ne samo visokokvalitetan proizvod, već i praktičnost i uštedu vremena. Više nećete morati da zakazujete termine kod profesionalnih frizera za ljubimce, već ćete moći sami da obavite šišanje kod kuće. Osim toga, dugotrajnost ovog proizvoda će vam omogućiti da uživate u njegovim prednostima dugi niz godina.

Uz Sonar SN-220A – Mašinicu za šišanje ljubimaca, vaš ljubimac će uvek izgledati uredno i negovano, a vi ćete uštedeti novac i vreme. Ne propustite priliku da sebi i svom ljubimcu obezbedite ovaj vrhunski proizvod koji će vam olakšati svakodnevnu rutinu šišanja.