🔥 100% sigurna kupovina

Gemei 6078 - Mašinica za kosu i bradu

  • Bežična mašinica sa 4 češlja za šišanje: 3,6,9,12mm
  • Elegantan dizajn
  • Dugotrajni noževi od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika
  • Precizno trimovanje i oblikovanje
  • Idealan ugao za pristup nepristupačnim delovima
  • Sistem protiv čupanja i stvaranja posekotina
  • Brz i snažan motor
  • 3W/ 220-240V 50/60Hz
  • Adapter za punjenje: 8h punjenje
  • Flašica sa uljem za podmazivanje

🔥 Još SAMO 2 na stanju.

1750 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Gemei 6078 – Mašinica za kosu i bradu je savršen alat za muškarce koji žele da održe svoj izgled besprekornim. Ova mašinica je dizajnirana sa pažnjom prema detaljima i pruža visokokvalitetno šišanje i oblikovanje kose i brade.

Sa snažnim motorom i oštrim noževima od nerđajućeg čelika, Gemei 6078 omogućava precizno šišanje bez iritacije kože. Bez obzira na dužinu kose ili brade, ova mašinica će vam pružiti profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma.

Jedna od ključnih karakteristika Gemei 6078 je njena višenamenska funkcionalnost. Opremljena je sa različitim češljevima i nastavcima koji vam omogućavaju da prilagodite dužinu šišanja prema vašim željama. Bez obzira da li želite kratku frizuru, uredno podšišanu bradu ili precizno oblikovanu liniju, ova mašinica će vam omogućiti da postignete željeni izgled.

Pored toga, Gemei 6078 je jednostavna za korišćenje i održavanje. Ergonomski dizajn omogućava lako rukovanje, dok bežični rad omogućava slobodu kretanja prilikom šišanja. Takođe, mašinica je vodootporna, što znači da je možete koristiti i pod tušem, olakšavajući vam proces čišćenja.

Kupovinom Gemei 6078 – Mašinice za kosu i bradu, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i vrednost za svoj novac. Uštedićete vreme i novac koji biste inače potrošili na odlazak kod frizera ili brijača. Ova mašinica je dugotrajna investicija koja će vam omogućiti da sami oblikujete svoj stil i izgledate sjajno u svakoj prilici.

Neka Gemei 6078 postane vaš pouzdan partner u održavanju besprekornog izgleda. Iskusite vrhunsku kvalitetu, praktičnost i svestranost koju ova mašinica pruža.