🔥 100% sigurna kupovina

Gemei 3115 - Trimer 2 u 1

  • 2 u 1 trimer za oblikovanje
  • Sistem protiv čupanja i stvaranja posekotina
  • Dugotrajan nož od nerđajućeg čelika
  • Precizno trimovanje i oblikovanje
  • Idealan ugao za pristup nepristupačnim delovima
  • Pogodan za skraćivanje gustih obrva i malja na vratu
  • dimenzije: 17 x 3cm

🔥 Još SAMO 3 na stanju.

1350 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Gemei 3115 – Trimer 2 u 1 je savršen alat za sve vaše potrebe u oblikovanju i održavanju frizure. Ovaj trimer kombinuje funkcionalnost i praktičnost kako biste postigli profesionalne rezultate u udobnosti svog doma.

Sa svojim dvostrukim dizajnom, Gemei 3115 pruža vam mogućnost da oblikujete i podrežete kosu i bradu sa samo jednim uređajem. Bez obzira da li želite da skratite kosu, oblikujete bradu ili uklonite neželjene dlačice, ovaj trimer će vam omogućiti preciznost i kontrolu koju tražite.

Jedna od ključnih karakteristika Gemei 3115 je njegov oštar i izdržljiv nož od nerđajućeg čelika. Ovaj nož će vam omogućiti da brzo i lako oblikujete kosu i bradu bez iritacije ili povreda kože. Takođe, trimer je opremljen sa nekoliko različitih dužina sečenja, što vam omogućava da prilagodite svoj izgled prema vašim željama i potrebama.

Još jedna prednost Gemei 3115 je njegova bežična funkcionalnost. Sa punjivom baterijom, ovaj trimer vam omogućava da ga koristite bilo gde i bilo kada, bez potrebe za neprekidnim povezivanjem sa strujom. Takođe, trimer je dizajniran sa ergonomskom ručkom koja pruža udobnost i kontrolu tokom korišćenja.

Gemei 3115 – Trimer 2 u 1 je više od običnog alata za oblikovanje kose i brade. On vam pruža mogućnost da sami kreirate svoj stil i izgledate sjajno svakog dana. Sa svojim visokokvalitetnim performansama i praktičnim dizajnom, ovaj trimer je pravi dodatak za svakog modernog muškarca koji želi da izgleda besprekorno.

Nabavite Gemei 3115 – Trimer 2 u 1 i otkrijte koliko jednostavno možete postići profesionalne rezultate u udobnosti svog doma.