🔥 100% sigurna kupovina

Gemei 3106 - Trimer za nos, uši, obrve, bradu, kosu

  • Sistem protiv čupanja i stvaranja posekotina
  • Dugotrajan nož od nerđajućeg čelika
  • Precizno trimovanje i oblikovanje
  • Idealan ugao za pristup nepristupačnim delovima
  • Pogodan za skraćivanje gustih obrva i malja na vratu

🔥 Još SAMO 4 na stanju.

790 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Gemei 3106 – Trimer za nos, uši, obrve, bradu, kosu je savršen alat za sve vaše potrebe u oblikovanju i održavanju dlaka na licu i telu. Ovaj trimer je dizajniran sa preciznošću i kvalitetom kako bi vam pružio profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma.

Sa svojim oštrim i preciznim noževima od nerđajućeg čelika, Gemei 3106 trimer omogućava vam da brzo i lako uklonite neželjene dlačice iz nosa, ušiju, obrva, brade i kose. Bezbolno i bez napora, ovaj trimer će vam omogućiti da postignete savršen izgled bez odlaska u salon ili brijačnicu.

Jedna od ključnih karakteristika Gemei 3106 trimera je njegova kompaktna veličina i ergonomski dizajn. Zahvaljujući tome, ovaj trimer je veoma jednostavan za korišćenje i može se lako nositi sa sobom u putovanjima. Baterija trimera je izuzetno dugotrajna, što vam omogućava da ga koristite više puta pre nego što je potrebno ponovno punjenje.

Pored toga, Gemei 3106 trimer je vodootporan, što znači da ga možete koristiti i pod tušem ili u vlažnim uslovima. Ova funkcija čini ga veoma praktičnim i higijenskim, jer se može lako očistiti pod tekućom vodom.

Kupovinom Gemei 3106 trimera, dobijate ne samo visokokvalitetan proizvod, već i praktičnost i efikasnost. Uštedićete vreme i novac koji biste inače potrošili na odlazak u salon ili brijačnicu. Ovaj trimer je idealan za muškarce i žene koji žele da izgledaju negovano i stilizovano bez mnogo truda.

Neka Gemei 3106 trimer postane vaš verni saputnik u održavanju vašeg izgleda. Iskusite jednostavnost i efikasnost ovog vrhunskog trimera i uživajte u besprekornom izgledu svaki dan.