🔥 100% sigurna kupovina

Ukrasna jastučnica 40x40cm Z1 dezen

Meka i udobna jastučnica. Kombinuj i uklapaj s jastučićima raznih boja i veličina da udahneš nov život sofi ili krevetu. Izrađeno od 100% poliestera.

🔥 Još SAMO 4 na stanju.

1920 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Ukrasna jastučnica 40x40cm Z1 dezen je savršen dodatak za vašu dnevnu sobu ili spavaću sobu. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova jastučnica pruža udobnost i stil.

Sa svojim modernim Z1 dezenom, ova jastučnica će uneti svežinu i eleganciju u vaš prostor. Njene živopisne boje i detalji će privući pažnju svakog posmatrača.

Dimenzije od 40x40cm čine je idealnom za bilo koji standardni jastuk, pružajući vam mogućnost da je lako kombinujete sa drugim jastucima i dekorativnim elementima.

Osim estetskog aspekta, ova jastučnica takođe pruža praktičnost. Izrađena od izdržljivog materijala, može se lako održavati i periti, čime se osigurava dugotrajnost proizvoda.

Uz Ukrasnu jastučnicu 40x40cm Z1 dezen, možete stvoriti atmosferu koja odražava vaš lični stil i ukus. Bilo da je koristite za osveženje prostora ili kao udobnu podršku za vašu kičmu, ova jastučnica će vam pružiti udobnost i zadovoljstvo.

Naručite Ukrasnu jastučnicu 40x40cm Z1 dezen danas i dodajte notu elegancije i stila svom domu. Uživajte u udobnosti i lepoti koju ova jastučnica pruža, i učinite svoj prostor još privlačnijim.