🔥 100% sigurna kupovina

Prekrivač trosed,dvosed i fotelju Grey

Prekrivač set MEGA (trosed-dvosed-fotelja)

Set čine:

– fotelja 70×150,

– dvosed 70×210,

– trosed 70x250cm

Prekrivači su namenjeni za ulepšavanje, ujedno i zaštitu troseda, dvoseda i fotelje.Lako se peru i brzo suše, ovaj kvalitetan prekrivač daće Vašem domu novi softiciraniji izgled.

NAPOMENA: Poleđina ima protivklizni materijal i postojani-otporni su na habanje.

Predmet prodaje je samo prekrivac.Ne i ostali predmeti sa slike.

🔥 Još SAMO 2 na stanju.

5220 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Prekrivač trosed, dvosed i fotelju Grey je savršen dodatak vašem domu koji će uneti eleganciju i udobnost u vaš prostor. Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj prekrivač je dizajniran da pruži zaštitu i osveženje vašem omiljenom nameštaju.

Sa svojim modernim sivim tonom, ovaj prekrivač se lako uklapa u različite enterijere, dodajući sofisticiranu notu svakom prostoru. Njegova univerzalna veličina omogućava vam da ga koristite na trosedu, dvosedu i fotelji, pružajući vam fleksibilnost i praktičnost.

Osim estetskog aspekta, prekrivač trosed, dvosed i fotelju Grey takođe pruža zaštitu od svakodnevnih oštećenja kao što su mrlje, ogrebotine i prašina. Vaš nameštaj će biti zaštićen od habanja, produžavajući njegovu trajnost i očuvajući njegovu prvobitnu lepotu.

Jedna od ključnih karakteristika ovog prekrivača je njegova mekoća i udobnost. Napravljen od kvalitetnih materijala, on pruža nežan dodir i prijatan osećaj prilikom sedenja ili ležanja. Možete se opustiti i uživati u svom omiljenom komadu nameštaja, znajući da je prekriven ovim luksuznim prekrivačem.

Prekrivač trosed, dvosed i fotelju Grey je takođe veoma jednostavan za održavanje. Može se prati u mašini za veš, što vam štedi vreme i trud. Ovaj praktičan proizvod je idealan za porodice sa decom ili kućne ljubimce, jer se lako čisti i održava svežim izgledom.

Uz ovaj prekrivač, dobijate ne samo zaštitu i udobnost, već i vrednost za svoj novac. Kombinujući stil, praktičnost i kvalitet, prekrivač trosed, dvosed i fotelju Grey je investicija koja će vam doneti dugotrajno zadovoljstvo i ulepšati vaš dom.

Naručite prekrivač trosed, dvosed i fotelju Grey danas i transformišite svoj prostor u elegantno i udobno utočište koje će vas oduševiti svaki put kada ga koristite.