🔥 100% sigurna kupovina

Ukrasna jastučnica 45x45cm model A

Mek i udoban jastučić. Kombinuj i uklapaj s jastučićima raznih boja i veličina da udahneš nov život sofi ili krevetu. Izrađeno od tkanine mesanog sastava pamuka i poliestera.

🔥 Još SAMO 4 na stanju.

1032 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Ukrasna jastučnica model A dimenzija 45x45cm je savršen dodatak za vaš dom. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova jastučnica pruža udobnost i stil u jednom. Sa svojim modernim dizajnom i pažljivo odabranim bojama, ova jastučnica će uneti svežinu i eleganciju u svaku prostoriju.

Jastučnica model A ima brojne karakteristike koje je čine posebnom. Njena mekoća i glatkoća pružaju neodoljiv osećaj dodira, dok je istovremeno izdržljiva i otporna na habanje. Zahvaljujući skrivenom patent zatvaraču, jastučnica se lako skida i pere, čime se održava svežina i čistoća.

Ova jastučnica je više od običnog ukrasa. Ona donosi toplinu i udobnost u vaš dom, stvarajući prijatnu atmosferu za opuštanje i uživanje. Možete je koristiti na kauču, stolici ili krevetu, dodajući sofisticiranost i stil svakom prostoru.

Uz jastučnicu model A, dobijate ne samo estetski užitak, već i praktičnost. Ona štiti vaše jastuke od prašine, mrlja i oštećenja, produžavajući njihovu trajnost. Takođe, možete je lako kombinovati sa drugim dekorativnim elementima kako biste stvorili jedinstvenu i personalizovanu atmosferu u svom domu.

Neka vaš dom zablista uz Ukrasnu jastučnicu model A dimenzija 45x45cm. Uživajte u udobnosti, stilu i praktičnosti koje ova jastučnica pruža. Dodajte je u svoju kolekciju dekorativnih elemenata i uživajte u svakom trenutku provedenom u svom prelepom i elegantnom domu.