🔥 100% sigurna kupovina

Ukrasna jastučnica 50x50cm white leaf

Mek i udoban jastučić. Kombinuj i uklapaj s jastučićima raznih boja i veličina da udahneš nov život sofi ili krevetu. Izrađeno od 100% poliestera.

🔥 Još SAMO 3 na stanju.

780 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Ukrasna jastučnica 50x50cm beli list je savršen dodatak za vašu dnevnu sobu ili spavaću sobu. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova jastučnica pruža udobnost i eleganciju u isto vreme.

Sa dimenzijama 50x50cm, ova jastučnica je idealna za veće jastuke, pružajući vam mekanu podršku i udobnost tokom odmora. Beli list dizajn na jastučnici donosi prirodnu svežinu i eleganciju u vaš prostor.

Jastučnica je izrađena od izdržljivog materijala koji je lako održavati. Možete je prati u mašini za veš i održavati je čistom i svežom. Takođe, materijal je mekan na dodir, pružajući vam dodatnu udobnost tokom opuštanja.

Ova ukrasna jastučnica ne samo da će dodati stil i eleganciju vašem prostoru, već će i uneti prirodnu svežinu i mir u vaš dom. Beli list dizajn simbolizuje prirodu i donosi osećaj spokoja i harmonije.

Uz ovu jastučnicu, možete stvoriti prelepu atmosferu u svom domu. Možete je kombinovati sa drugim jastucima istog dizajna ili je koristiti kao samostalni ukrasni element. Bez obzira na to kako je koristite, ova jastučnica će sigurno privući pažnju svih koji je vide.

Ukrasna jastučnica 50x50cm beli list je savršen izbor za one koji žele da unesu svežinu, eleganciju i udobnost u svoj dom. Njena vrednost leži u tome što će vam pružiti ne samo estetsko zadovoljstvo, već i osećaj mira i spokoja.