🔥 100% sigurna kupovina

Ukrasna jastučnica 50x50cm grey

Mek i udoban jastučić. Kombinuj i uklapaj s jastučićima raznih boja i veličina da udahneš nov život sofi ili krevetu. Izrađeno od 100% poliestera.

🔥 Još SAMO 2 na stanju.

780 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Ukrasna jastučnica dimenzija 50x50cm u sivoj boji je savršen dodatak za vaš dom. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova jastučnica pruža udobnost i eleganciju. Njena neutralna siva boja se lako uklapa u svaki enterijer, dodajući sofisticiranost i stil.

Ova jastučnica ima skrivenu patent zatvarač, što je čini praktičnom i omogućava lako održavanje. Takođe, njen mekani materijal je izdržljiv i otporan na habanje, što garantuje dugotrajnost proizvoda.

Uz ovu jastučnicu, možete transformisati svaku prostoriju u oazu udobnosti i lepote. Dodajte je na vaš kauč, fotelju ili krevet kako biste stvorili toplu i pozitivnu atmosferu. Takođe, možete je kombinovati sa drugim jastučnicama u različitim bojama i uzorcima kako biste kreirali jedinstven izgled.

Ukrasna jastučnica 50x50cm grey je idealan poklon za vaše voljene ili prijatelje. Njena vrednost leži u tome što pruža udobnost, stil i mogućnost personalizacije prostora. Uz ovu jastučnicu, svaki trenutak opuštanja će biti još prijatniji i estetski ugodan.

Naručite svoju Ukrasnu jastučnicu 50x50cm grey danas i uživajte u dodatku koji će uneti eleganciju i toplinu u vaš dom.