🔥 100% sigurna kupovina

Jorgan mikrofiber francuski ležaj D2

Jorgan dimenzije 190x190cm.
Jorgan mikrofiber sa punilom od PES silikonskog vlakna koji jorganu daje neverovatnu lakoću i izuzetnu mogućnost da drzi toplotu u hladnim zimskim periodima.Navlaka je napravljena od mikrofiber vlakana koja daju pahuljasti i svilenkasti osećaj telu,te najčešće i sama navlaka za jorgan nije potrebna.

🔥 Još SAMO 3 na stanju.

4056 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

Nema na zalihama

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Jorgan mikrofiber francuski ležaj D2 je vrhunski proizvod koji će vam pružiti udobnost i kvalitetan san. Izrađen od visokokvalitetnog mikrofibera, ovaj jorgan je mekan, lagodan na dodir i veoma izdržljiv.

Sa dimenzijama prilagođenim francuskim ležajevima, ovaj jorgan će savršeno odgovarati vašem krevetu i pružiti vam potpunu pokrivenost tokom noći. Zahvaljujući svojoj mikrofiber tehnologiji, jorgan je izuzetno lagan, ali istovremeno i topli, čime će vam pružiti optimalnu temperaturu tokom spavanja.

Jorgan mikrofiber francuski ležaj D2 ima i brojne druge prednosti. Osim što je mekan i udoban, ovaj jorgan je i antialergijski, što ga čini idealnim izborom za osobe sa alergijama ili osetljivom kožom. Takođe, jorgan je periv u mašini, što olakšava održavanje i čini ga dugotrajnim.

Ovaj jorgan će vam pružiti ne samo udobnost, već i estetski dodatak vašem prostoru. Sa svojim elegantnim dizajnom i paletom boja, možete ga lako uklopiti u bilo koji stil enterijera.

Uz jorgan mikrofiber francuski ležaj D2, dobijate vrhunski proizvod koji će vam pružiti udobnost, kvalitetan san i dugotrajnost. Ne samo da će vam pružiti toplinu tokom hladnih noći, već će vam i omogućiti da se probudite odmorni i osveženi svakog jutra.

Neka jorgan mikrofiber francuski ležaj D2 postane vaša omiljena dodatna oprema za spavanje i uživajte u vrhunskom kvalitetu i udobnosti koju pruža.