🔥 100% sigurna kupovina

Longeta za ispravljanje čukljeva

Ortopedsko pomagalo koje se koristi u preventivi i terapiji deformiteta stopala poznatog kao Hallux Valgus (čukljevi).

  • Udobna – zahvaljujući  prikladno dimenzionisanim umetcima od pene koji štite kritičnu oblast palca i područje otoka
  • Dve podesive čičak trake dozvoljavaju precizno podešavanje momenata rada poluge
  • Sprečava bolove u čukljevima, njihov rast i krivljenje palčeva
  • Njenim korišćenjem postiže se ispravljanje iščašenog zgloba i postepeno vraćanje palca u pravilan, prirodan položaj
  • Omogućava vraćanje prirodnog oblika stopala bez bolnih, zahtevnih i komplikovanih procedura
  • Koristi se u toku noći
  • Umetak je napravljen od pene u skladu sa anatomijom stopala
  • Pakovanje sadrži 2 longete sa potrebnim dodacima

🔥 Još SAMO 4 na stanju.

800 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Longeta za ispravljanje čukljeva je inovativno rešenje koje pruža olakšanje i poboljšanje kvaliteta života osobama koje pate od čukljeva. Ova visokokvalitetna longeta je dizajnirana sa posebnom pažnjom kako bi pružila maksimalnu udobnost i podršku tokom nošenja.

Sa svojim ergonomskim dizajnom, longeta se savršeno prilagođava stopalu, obezbeđujući stabilnost i smanjujući bol. Napravljena od izdržljivih materijala, ova longeta je dugotrajna i otporna na habanje, pružajući dugoročno rešenje za ispravljanje čukljeva.

Jedna od ključnih karakteristika ove longete je mogućnost podešavanja, što omogućava personalizaciju i prilagođavanje individualnim potrebama korisnika. Takođe, longeta je lagana i diskretna, što znači da je možete nositi tokom celog dana bez osećaja nelagodnosti ili primetnosti.

Korišćenje ove longete donosi brojne benefite. Prvo, pruža podršku i stabilnost stopalu, što pomaže u smanjenju bola i nelagodnosti uzrokovanih čukljevima. Takođe, longeta pomaže u ispravljanju deformiteta čukljeva i sprečava dalje pogoršanje stanja. Osim toga, longeta može poboljšati držanje stopala i smanjiti pritisak na zglobove, što može doprineti opštem zdravlju stopala.

Kada kupujete ovu longetu, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i vrednost za svoj novac. Ispravljanje čukljeva može biti dugotrajan proces, ali sa ovom longetom imate efikasno i udobno rešenje koje vam pomaže da se osećate bolje i vratite normalnom životu.

Ukratko, longeta za ispravljanje čukljeva je pouzdan partner u vašem putu ka otklanjanju bola i poboljšanju stanja čukljeva. Sa svojim inovativnim dizajnom, udobnošću i prilagodljivošću, ova longeta pruža sve što vam je potrebno za efikasno i udobno ispravljanje čukljeva.