🔥 100% sigurna kupovina

Nepromočivi čaršav Viktorija 90x200/28cm

Vaš dušek je verovatno najvažniji I prilično skup komad nameštaja u Vašem domu, tako da mora da ispunjava sva Vaša očekivanja uključujući I zaštitu od prolivanja tečnosti. Na žalost, dešavaju se nezgode kao izlivanje i curenje koje su nepredvidive, Zato napravite prvi korak ka očuvanju svoje investicije sa dobrom zaštitom dušeka. Specijalno dizajniran da čuva Vaš dušek od curenja i prosipanja tečnosti izradjena je FIT nepromočiva zaštita za Vaš dušek. Gornja površina je od nepromočivog materijala , oivičen je platnom sa strane i elastičnom trakom na donjoj strani koja dobro prijanja i odlično fiksira čaršav za dušek.

Nepromočivi čaršav 90 x 200 + 28cm koji ulaze u dubinu dušeka.

🔥 Još SAMO 3 na stanju.

1872 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.