🔥 100% sigurna kupovina

Prenosivi ventilator za vrat

  • Predstavljamo vam bežični lični hladnjak. Samo navucite  oko vrata, uključite ga i vrućina nestaje
  • Odmah doživite hladan, oštar i osvežavajući vazduh
  • Uvlači vreli vazduh i trenutno ga pretvara u hladan, osvežavajući povetarac
  • Kompaktan, lagan i udoban
  • Bežični i nosivi dizajn vam omogućava da ga nosite bilo gde!
  • Može se puniti preko USB-a i radi satima
  • Odlično za opuštanje kod kuće, šetnju psa, rad u kancelariji, prisustvovanje sportskom događaju, vežbanje u teretani, druženje na plaži i još mnogo toga
  • Ovaj bežični, lični hladnjak trenutno isporučuje hladan, oštar i osvežavajući vazduh; Samo ga navucite oko vrata, uključite i toplota nestaje
  • Kompaktan, lagan i udoban uvlači vrući vazduh i trenutno ga pretvara u hladan, osvežavajući povetarac
  • Bežični i nosivi dizajn ovog hladnjaka za vazduh omogućava vam da vam ruke budu slobodne, omogućavajući vam da ga nosite bilo gde

🔥 Još SAMO 5 na stanju.

1600 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Prenosivi ventilator za vrat je inovativan proizvod koji vam omogućava da uživate u svežem i prijatnom vazduhu gde god da se nalazite. Ovaj ventilator je dizajniran da vam pruži udobnost i osveženje tokom vrućih letnjih dana, ali i tokom napornih trenutaka tokom vežbanja ili rada.

Sa svojim kompaktnim i laganim dizajnom, prenosivi ventilator za vrat je praktičan i jednostavan za nošenje. Možete ga nositi oko vrata kao ogrlicu, što vam omogućava da imate slobodne ruke dok uživate u svežem vazduhu. Takođe, može se lako prilagoditi vašoj veličini vrata za maksimalnu udobnost.

Ovaj ventilator ima tri brzine rada, tako da možete prilagoditi intenzitet protoka vazduha prema vašim potrebama. Sa snažnim motorom, pruža snažan i konstantan protok vazduha koji će vas osvežiti i rashladiti čak i u najtoplijim trenucima.

Jedna od ključnih karakteristika ovog ventilatora je i njegova tiha operacija. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, na poslu ili tokom putovanja, nećete biti ometani bukom. Možete se opustiti i uživati u svežem vazduhu bez ikakvih smetnji.

Prenosivi ventilator za vrat je idealan za sve aktivnosti na otvorenom, kao što su šetnje, trčanje, kampovanje ili sportske aktivnosti. Takođe je odličan izbor za osobe koje rade u vrućim i zagušljivim prostorijama, kao što su kuhinje ili radionice.

Ovaj ventilator je napajan baterijom koja se lako puni putem USB kabla. To znači da ga možete koristiti bez obzira na to da li imate pristup električnoj energiji. Sa dugim vekom trajanja baterije, možete uživati u svežem vazduhu tokom dužeg vremenskog perioda.

Prenosivi ventilator za vrat je vaš idealan saputnik tokom vrelih letnjih dana i napornih trenutaka. Pruža vam udobnost, osveženje i slobodu kretanja. Ne dozvolite da vam vrućina ometa svakodnevne aktivnosti – nabavite svoj prenosivi ventilator za vrat i uživajte u svežem vazduhu gde god da se nalazite.