🔥 100% sigurna kupovina

Set burgija 90 komada

  • Ovaj set burgija je specijalizovan za najmanje veličine koje su često najveći problem za držanje pri ruci jer se mogu najlakše istrošiti ili oštetiti
  • Ovaj set burgija je brzorezni čelik sa vrhovima od 135˚
  • To su profesionalna svrdla obložena titanijumom (za otpornost na habanje) za bušenje svih vrsta drveta i mekog metala
  • Postoji 14 veličina od 3/64” do 3/8″

🔥 Još SAMO 4 na stanju.

2100 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Set burgija 90 komada je savršen alat za sve vaše potrebe bušenja. Ovaj set sadrži 90 različitih burgija, što ga čini idealnim za različite vrste materijala i projekte.

Svaka burgija u ovom setu je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Bez obzira da li bušite drvo, metal, beton ili plastiku, ovaj set ima sve što vam je potrebno.

Sa različitim veličinama burgija, možete lako prilagoditi svoje bušenje prema potrebama projekta. Bez obzira da li vam je potrebno malo rupa za kačenje slika ili veće rupe za instalaciju električnih uređaja, ovaj set ima sve što vam je potrebno.

Prednosti ovog seta su mnogobrojne. Prvo, dobijate širok spektar veličina burgija, što vam omogućava da se prilagodite svakom projektu. Drugo, visokokvalitetni materijal osigurava dugotrajnost i preciznost pri bušenju. Treće, set dolazi u praktičnom pakovanju koje vam omogućava da sve burgije držite na jednom mestu, organizovano i lako dostupno.

Ovaj set burgija 90 komada pruža izuzetnu vrednost kupcu. Ne samo da dobijate širok spektar burgija za različite materijale i projekte, već takođe dobijate i kvalitetan alat koji će trajati dugo vremena. Bez obzira da li ste profesionalac ili hobista, ovaj set će vam olakšati svaki projekat bušenja.

Uz set burgija 90 komada, vaši projekti bušenja će biti brzi, precizni i efikasni. Ne gubite vreme tražeći pravu burgiju za svaki zadatak – ovaj set ima sve što vam je potrebno. Nabavite svoj set burgija 90 komada i uživajte u jednostavnosti i kvalitetu koji pruža.