🔥 100% sigurna kupovina

Set tegova za vežbanje - 6kg

  • Ručni teg (čelik presvučen PVC-om)
  • Idealan za korišćenje u aerobnim fitness vežbama
  • Površinski PVC sloj ima antibakterijska svojstva
  • Set sadrži: 2 tega od 0,5 kg, 2 tega od 1 kg, 2 tega od 1,5 kg, ukupno 6 kg

🔥 Još SAMO 3 na stanju.

2850 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

Nema na zalihama

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Set tegova za vežbanje – 6kg je idealan izbor za sve koji žele da unaprede svoju fizičku kondiciju i oblikuju svoje telo. Ovaj set tegova je dizajniran sa ciljem da pruži maksimalnu udobnost i efikasnost tokom vežbanja.

Set tegova se sastoji od dve tegovi šipke od po 3kg, koje su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji je izdržljiv i dugotrajan. Tegovi su obloženi neklizajućim materijalom koji omogućava čvrsto držanje tokom vežbanja, čime se smanjuje rizik od povreda.

Jedna od glavnih prednosti ovog seta tegova je mogućnost prilagođavanja težine. Svaka teg šipka ima mogućnost dodavanja ili uklanjanja manjih tegova, što omogućava korisnicima da postepeno povećavaju opterećenje i napreduju u svojim vežbama.

Ovaj set tegova je pogodan za različite vrste vežbi, kao što su podizanje tegova, zgibovi, čučnjevi i mnoge druge. Tegovi su kompaktni i lako prenosivi, što omogućava vežbanje u udobnosti sopstvenog doma ili bilo kojoj drugoj lokaciji.

Kupovinom ovog seta tegova, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i mogućnost da poboljšate svoje zdravlje i izgled. Redovno vežbanje sa tegovima pomaže u jačanju mišića, povećanju izdržljivosti i sagorevanju kalorija.

Uz set tegova za vežbanje – 6kg, dobijate sve što vam je potrebno da započnete svoj put ka boljoj formi i zdravlju. Ne čekajte više, nabavite svoj set tegova i započnite vežbanje već danas!