🔥 100% sigurna kupovina

Za jači imunitet

Muče li vas konstantna prehlada? Česte upale? Prekomjeran stres? Bolovi u želucu i problemi s probavom? U potrazi ste za prirodnim rješenjem?

Šta se to krije u snažnom sastojku ove 100% prirodne formule?

1.Korijen Omana

Oman može djelovati opuštajuće, kao sedativ, te ima antifungalna, antibakterijska i antiparazitska svojstva. Upravo zbog tih svojstava koristi se u narodnoj medicini za rješavanje probavnih problema i crijevnih parazita.

2.Kora Drena

Sadrži veliku količinu pektina, tanina i izuzetno mnogo vitamina C. U njemu ima dvostruko više askorbinske kiseline (vitamina c) nego u prosječnoj narandžii.

3.Neven

Aktivni sastojci nevena deluju protivupalno, antiseptično, ublažuju grčeve, deluju na zaustavljanje krvarenja, ubrzavaju zarastanje rana, polisaharidi deluju imunostimulišuće. Ekstrakt nevena pokazuje i citostatičku i antitumorsku aktivnost.

4.Hajdučka trava

Koristi se u narodnoj medicini kao sredstvo kod olakšavnja pobavnih smetnji, poboljšava rad organa za varenje, eliminisanje gasova, bolova i grčeva u stomaku, za poboljšavanje apetita.

5.Korijen Zubače

Durva trava je bogata kalcijumom , fosforom, vlaknima , kalijumom i proteinima što pruža širok spektar zdravstvenih prednosti kao što su jačanje imuniteta i poboljšanje probave.

VAŠ IDEALNI SAVEZNIK ZA PRIRODNO JAČANJE IMUNITETA

Kako se upotrebljava Varuklim?
Varumin je vrlo jednostavan za upotrebu. Potopiti 1 čajnu kašiku u 200 ml vode, zagrijati do ključanja a zatim ostaviti da se ohladi. Procijediti i piti 3 puta dnevno po jednu šolju nezaslađenog biljnog napitka. Najbolje konzumirati prije obroka.
NAPOMENA: Preporučena dnevna doza se ne smijeeee prekoračiti. Dodatak prehrani nike zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 12 godina, trudnicama i dojiljama. Držati van dohvata djece. Čuvati na tamnom i suhom mjestu