🔥 100% sigurna kupovina

Gorka Dinja

Muči vas utrnuli prsti? Umor? Zamagljen vid? Neobjašnjiv gubitak težine? U potrazi ste za prirodnim rješenjem?

Gorka Dinja je prirodni biljni eliksir u formi kaše koja ne zahtjeva nprisustvo aditiva, pojačivača ukusa i umjetnih boja, i pri tome zadržava sva ljekovita dejstva.

Za razliku od čajeva koji smanjuju resorpciju željeza i povećavaju rizik od anemije i srčanog udara, Gorka Dinja bogata je željezom, vitaminom A i C, kao i antioksidantima koji snižavaju nivo holesterola i smanjuju rizik od srčanog udara.

Šta kažu stručnjaci?

Iako je ovaj istočni plod nesvakidašnji prizor na balkanu, u svijetu su njegova ljekovita svojstva dokazana i potvđena mogobrojnim studijama na prestižnim univerzitetima, a neki od njih su ‘Saint Louis University’ i ‘University of Colorado’ u Sjedinjenim Američkim Državama.
U Evropi, njeno snažno ljekovito dejstvo dokazala je i njemačka studija provedena na Institutu za Nutricionističke nauke na Univerzitetu Justus Liebig u Giessenu, gdje su ispitani efekti Gorke Dinje na ljude sa dijabetesom tipa 2 u ranim fazama.
Kod svih ispitanika, šećer u krvi značajno je opao.

‘Efekti će biti još jači kod pacijenata čiji dijabetes više nije u ranoj fazi’ – objašnjavaju naučnici predvođeni prof. Dr. Michael Krawinkel

Kako se upotrebljava Gorka Dinja?

Za najučinkovitije dejstvo ljekovitu kašu Gorke Dinje dovoljno je unijeti dva puta dnevno po jednu supenu kašičicu prije obroka.

Postanite trajni prijatelj vašeg zdravlja uz
Gorka Dinju – prirodnu ljekovitu kašu.