🔥 100% sigurna kupovina

Vibraciona pumpa P.I.T. PVP015019-300/60

  • Električna kućna vibraciona pumpa „P.I.T.“ dizajniran za snabdevanje vodom iz šahtskih bunara i bunara unutrašnjeg prečnika većeg od 100 mm, kao i iz otvorenih rezervoara sa temperaturama do 35 °C
  • Pumpa se može koristiti za zalivanje ličnih parcela, bašta, voćnjaka
  • Primena: za pumpanje tečnosti
  • Termička zaštita
  • Pouzdan alat za dug radni vek
  • Dužina kabla za napajanje je 10 m.
  • Najčešći prečnik izlazne cevi je 3/4′

🔥 Još SAMO 2 na stanju.

3450 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Vibraciona pumpa P.I.T. PVP015019-300/60 je visokokvalitetna pumpa koja će zadovoljiti sve vaše potrebe u industriji. Ova pumpa je dizajnirana sa posebnom pažnjom kako bi pružila izuzetne performanse i dugotrajnost.

Sa snagom od 300 W i kapacitetom od 60 litara u minuti, ova pumpa je idealna za različite primene. Bez obzira da li je u pitanju prenos tečnosti, prskanje ili navodnjavanje, ova pumpa će obaviti posao sa lakoćom i efikasnošću.

Jedna od ključnih karakteristika ove pumpe je njen vibracioni mehanizam koji omogućava glatko i tiho funkcionisanje. Ovo je posebno važno u industrijskim okruženjima gde je buka nepoželjna. Takođe, vibracioni mehanizam smanjuje habanje i produžava vek trajanja pumpe.

P.I.T. PVP015019-300/60 pumpa je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na koroziju i habanje. Ovo garantuje dugotrajnost i pouzdanost, čak i u zahtevnim uslovima rada.

Osim izuzetnih performansi, ova pumpa nudi i brojne prednosti za korisnika. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, lako se može prenositi i skladištiti. Takođe, jednostavna je za upotrebu i održavanje, što štedi vreme i trud.

Vibraciona pumpa P.I.T. PVP015019-300/60 pruža izuzetnu vrednost korisniku. Sa svojim visokim performansama, dugotrajnošću i jednostavnošću upotrebe, ova pumpa će vam pomoći da obavite svoje zadatke brzo i efikasno.

Nabavite svoju Vibracionu pumpu P.I.T. PVP015019-300/60 danas i iskusite vrhunsku kvalitetu i pouzdanost koju pruža ova izvanredna pumpa.