🔥 100% sigurna kupovina

GPS lokator-traker TK102

  • Pratite svoje vozilo u svakom trenutku!
  • Dizajniran je za napredno praćenje / nadzor, posebno za praćenje vozila pomoću GPS, GSM i GPRS tehnologije
  • GPS tracker dizajniran je za upotrebu u bilo kojem vozilu radi praćenja njegove lokacije, poput automobila, kamiona, čamaca, kućica za vozila, kombija i građevinskih strojeva i mnogih drugih – mogućnosti praćenja uživo su neograničene! Ovo je posebno korisno ako su ukradeno vaše vozilo, kućni ljubimci, dijete ili vaše stvari. Vrijeme je za uživanje u prednostima koje ovaj GPS tracker donosi!
  • Koristi se vrlo jednostavno: Pozovete broj sim kartice koju ste ubacili u traker i za manje od minut dobijete sms sa linkom prema Google mapi gde mozete videti trenutnu poziciju onog sto pratite.
  • ZA UGRADNJU U AUTO, KAMION, AUTOBUS, KOMBI. . . satelitsko pracenje vozila
  • Uredjaj poseduje i mikrofon tako da pozivom broja uredjaja možete da slušate šta se dešava u okolini uredjaja
  • Uređaj pored GPS signala poseduje i GPRS koji se ukljucuje u slucaju da je nemoguce lociranje pomocu GPS-a (u podrumima ili zatvorenim prostorijama), tako da je gotovo uvek moguce locirati vase vozilo
  • Funkcije:
    – Obaveštenje o prekoracenju brzine koju ste vi definisali (veoma zgodno ukoliko imate mlade vozace)
    – Obavestenje o napustanju lokacije koju ste definisali GPS koordinatama, u slucaju da zelite da ogranicite svoje vozace na odredjenu teritoriju
    – Unapredjeno lociranje, greska prilikom GPS lociranja sa novim modelom do 10m
    – Produzeno stand by vreme
    – Micro SD card slot, cime je moguce snimati lokacije automobila u realnom vremenu na Micro SD karticu (kartica ne dolazi u paketu)
  • Nacin rada: GPS upaliti drzanjem tastera ON 2-3 sekunde! , uredjaj je upaljen ako se lampica ugasi za 5 sekundi nakon paljnja i tada ako je operativan sijalica zatreperi svakih 5 sekunde. . . ako sija znaci da sim nije dobro namesten ili GPS nije ukljucen kako treba

🔥 Još SAMO 4 na stanju.

2650 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.