🔥 100% sigurna kupovina

Elektični roštilj Aorlis AO-78276

Snaga: 2000W

  • Želite da kuvate brzo i zdravo? Kod ovog roštilja sve što vam je potrebno je da isečete sastojke i pripremite ih da ih ispečete, začinite po svom ukusu
  • Nelepljiva površina roštilja omogućava kuvanje bez ulja bez da se ništa lepi. Sa druge strane, ima tacnu za sakupljanje masti i sokova koje hrana oslobađa tokom kuvanja, čime se kuva na zdrav način, čuvajući ukus i hranljive materije.
  • Ovaj električni roštilj će kuvati meso i povrće kao roštilj, ali bez upotrebe drvenog uglja
  • Ovaj roštilj, pošto je lagan i prenosiv, može se koristiti bilo gde sa pristupom struji
  • Koristite ga u kuhinji, u zatvorenom prostoru, u bašti ili ga slobodno ponesite na kampovanje
  • Što se tiče čišćenja, imamo trik: dodajte led dok je pegla još vruća, kako bi led naterao mast i ulje da se odvoje od pegle kako bi se moglo očistiti lopaticom

🔥 Još SAMO 2 na stanju.

5950 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Električni roštilj Aorlis AO-78276 je savršen izbor za sve ljubitelje roštiljanja koji žele da uživaju u ukusnim obrocima bez potrebe za upotrebom uglja ili gasa. Ovaj roštilj je opremljen naprednom tehnologijom koja omogućava ravnomerno zagrevanje površine za pečenje, što rezultira savršeno pečenim jelima svaki put.

Jedna od ključnih karakteristika ovog roštilja je mogućnost podešavanja temperature, što omogućava korisnicima da prilagode toplotu prema svojim potrebama. Bez obzira da li želite da pečete sočno meso, povrće ili ribu, Aorlis AO-78276 će vam omogućiti da postignete željeni rezultat.

Ovaj roštilj takođe dolazi sa velikom površinom za pečenje, što vam omogućava da pripremate obroke za celu porodicu ili društvo. Zahvaljujući non-stick premazu, hrana se neće lepiti za površinu, što olakšava čišćenje nakon upotrebe.

Jedna od prednosti ovog roštilja je i njegova kompaktna veličina, što ga čini idealnim za upotrebu na terasi, balkonu ili čak u kampovanju. Takođe, električni roštilj je ekološki prihvatljiv izbor, jer ne proizvodi dim ili štetne gasove.

Aorlis AO-78276 je dizajniran sa fokusom na sigurnost korisnika. Opremljen je termoizolovanim drškama koje omogućavaju bezbedno rukovanje, čak i tokom pečenja na visokim temperaturama. Takođe, roštilj ima i sistem automatskog isključivanja koji se aktivira u slučaju pregrevanja, pružajući dodatnu zaštitu.

Uz Aorlis AO-78276 električni roštilj, možete uživati u svim prednostima roštiljanja bez nepotrebnog napora. Sa svojim praktičnim funkcijama, sigurnosnim karakteristikama i mogućnošću prilagođavanja temperature, ovaj roštilj će vam omogućiti da postanete majstor roštilja u udobnosti svog doma.