🔥 100% sigurna kupovina

Muška pidzama komplet Guava 13063

Muške pidžame iz Guava ponude uključuju modele u različitim bojama i raznovrsnim dezenima.
Imaju 100% pamučni sastav koji daje elastičnost pidzami.

🔥 Još SAMO 2 na stanju.

2640 rsd

Naruči sada i dobij u narednih 1-3 dana!

Količina

1-3 dana isporuka

15 dana za zamenu

Refundacija

Cena isporuke je 400 dinara. 

U 90% od slučajeva, proizvod stiže u roku od 1-3 radna dana. 

Plaćate kuriru pri preuzimanju proizvoda. 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povraćaj novca ili zameniti proizvod drugim koji trenutno imamo na lageru. Sve što trebate je da nas pozovete na broj telefona 0659102060 i odmah ćete dobiti nekog od naših kolega koji će vam pomoći da rešite problem.

Svakako! Svi naši proizvodi imaju garanciju povrata od 15 dana od dana preuzimanja, što znači da nekorišćene proizvode možete vratiti u roku od 15 dana.

Muška pidžama komplet Guava 13063 je savršen izbor za udobnost i stil tokom noćnog odmora. Ovaj komplet se sastoji od dugih pantalona i dugih rukava, pružajući vam potpunu pokrivenost i toplinu tokom hladnih noći.

Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj pidžama komplet je mekan na dodir i veoma udoban za nošenje. Njegov moderni dizajn sa diskretnim printom dodaje notu elegancije i stila.

Jedna od ključnih karakteristika ovog kompelta je njegova izdržljivost. Materijal je otporan na habanje i dugotrajan, što znači da ćete uživati u ovom kompletu dugi niz godina.

Osim udobnosti i izdržljivosti, ovaj pidžama komplet takođe pruža i praktičnost. Sa elastičnim pojasom na pantalonama, možete lako prilagoditi veličinu kako bi vam savršeno odgovarao. Takođe, dugi rukavi pružaju dodatnu zaštitu od hladnoće.

Muška pidžama komplet Guava 13063 je odličan izbor za sve muškarce koji žele da se osećaju udobno i stilizovano tokom noćnog odmora. Bez obzira da li ga nosite za spavanje ili opuštanje kod kuće, ovaj komplet će vam pružiti maksimalnu udobnost i sigurnost.

Naručite svoj Muška pidžama komplet Guava 13063 danas i uživajte u luksuznom osećaju i stilu koji pruža. Nećete biti razočarani!